x

GAFFA august er på gaden – med stort Go Go Berlin-interview

GAFFA august er på gaden – med stort Go Go Berlin-interview

Så er GAFFAs ottende nummer på gaden. 68 sider sprængfyldt med interviews, nyheder, temaartikler, anmeldelser, koncertkalender og meget mere. Du kan nu læse bladet online eller finde det på en café, et bibliotek, et spillested eller en anden kulturinstitution nær dig.

Månedens hovedhistorie gælder Go Go Berlin, som 21. august er aktuelle med deres andet album, "Electric Lives". Vi har mødt gruppen til en snak om de unge år, det hårde arbejde på vejen til succes og den "svære toer", og så har de også lige en saftig historie fra landevejen med en vild kvindelig hollandsk fan.

Fotoreportager: Copenhell, Tinderbox og Roskilde. Oplev eller genoplev den vilde stemning både foran og bag scenerne i disse flotte billedreportager.

Ane Brun er aktuel med et nyt album. Vi har stillet en norske sirene en serie skarpe spørgsmål.

Du kan også læse interviews med Tønder Festival-aktuelle The Lone Bellow, Caroline Castell, der sang titelsangen til DR-julekalenderen "Tidsrejsen" og atter er singleaktuel, snart Koncerthus-gæstende SOAK, du kan se ep-aktuelle Wafande svare på læsernes spørgsmål, læse om de DR1-aktuelle skuespillere og komikere Ditte & Louises musiksmag og meget, meget mere.

Find GAFFA på en café, et bibliotek, et spillested eller en anden kulturinstitution nær dig eller læs bladet online. Du kan også få GAFFA sendt direkte til døren hver måned for kun kr. 29,-: tilmeld dig GAFFA Guld her. Rigtig god fornøjelse med augustudgaven af GAFFA!

Hør en playliste med sange fra månedens kunstnere:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA