x

Shout Out Louds varmer op for Nephew

Shout Out Louds varmer op for Nephew

Nephew færdiggør i denne weekend deres Danmarksturné med udsolgte koncerter i København og Århus og tager derefter en kort pause, inden de til maj begynder på deres festivalturné.

Weekendens koncerter har været udsolgt i månedsvis og er ekstrakoncerter, der blev sat op, fordi billetterne til de allerede arrangerede koncerter i KB Hallen i København og Scandinavian Congress Center blev revet væk.

Men der er en bonus i vente for dem, der "måtte nøjes" med ekstrakoncerterne. Nephew tager nemlig svenske Shout Out Louds med som support både i København og Århus.

Det svenste band debuterede i 2003 med det fortrinlige album "Howl Howl Gaff Gaff", der blandt andet indeholder singlerne "The Comeback" og "Please Please Please".

Bandet udsender 21. maj albummet "Our Ill Wills", men sidder man med en Nephew-billet, er der altså allerede mulighed for at høre nogle af de nye sange i weekenden.

Men der er mere skandinavisk guf til koncerterne i form af norske 120 Days, der spiller til koncerten i København, og danske The Kissaway Trail, der kommer med til Århus.

Skulle man nu sidde og være lidt bitter over, at man ikke kan få set Shout Out Louds i denne weekend, så kan det måske være en trøst, at bandet (for øvrigt sammen med The Kissaway Trail) også dukker op til dette års Spot Festival.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA