x

Spinal Tap til Live Earth

Spinal Tap til Live Earth

Vi har tidligere her på GAFFA.dk skrevet om den kommende Live Earth-koncert, hvor navne som Pharrell, Red Hot Chili Peppers og Foo Fighters vil spille til en koncertbegivenhed, der 7. juli vil blive afviklet i byer verden rundt.

Men det største scoop må være, at filminstruktøren Rob Reiner har overtalt Spinal Tap-frontmand David St Hubbins, guitaristen Nigel Tufnel og bassisten Derek Smalls til at lade sig gendanne og spille til Live Earth. Ved samme lejlighed vil man desuden kunne se en femten-minutters film som Reiner har lavet med bandet.

Koncerten afvikles for at sprede information om klimaændringerne, og om bandets bekymring for miljøet siger Reiner:

"De er ikke specielt miljøbevidste, men de har hørt om den globale opvarmning. Nigel troede bare, det var fordi han gik med for meget tøj - så tog han bare sin jakke af, ville det blive meget køligere".

Det vides endnu ikke, om de danske tv-stationer vil sende fra koncerterne, men befinder man sig foran en computer 7. juli, kan man følge dem på en webside, MSN har opsat til lejligheden. Der kan man også lige nu se den omtalte film, hvor Reiner samler og gendanner Spinal Tap.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA