x

Lenny Kravitz' penis-piercer er stolt af sit arbejde

Lenny Kravitz' penis-piercer er stolt af sit arbejde

På anmodning fra Lenny Kravitz' advokat har GAFFA fjernet billedet af Lenny Kravitz' intime dele, som dog hele tiden har været retoucherede.

Piercing-kunstneren Elayne Angel, der blandt andre har haft Lenny Kravitz som kunde, har nu udtalt sig om Kravitz' såkaldte #penisgate, som hun også har en andel i.

Lenny Kravitz' ædlere dele har været et af sidste uges helt store samtaleemner, efter at Lenny Kravitz optrådte i forlystelsesparken Gröna Lund i Stockholm, og det ikke gik helt som planlagt. Kravitz' bukser revnede i skridtet, og hans penis stak ud. Billeder fra uheldet spredte sig herefter hurtigt på sociale medier og i nyhedsmedier over hele verden. 

Inden længe hørte Aerosmith-sangeren Steven Tyler om penisbegivenheden og sendte en sms til Kravitz, som Kravitz publicerede på Twitter under overskriften #penisgate. 

– Dude... Ingen underbukser og piercet.. Det har du aldrig vist mig, skrev Tyler i sms'en.

Websitet Mashable har talt med Elayne Angel om hendes piercing af Kravitz' ældere dele, og hun er stolt af sit arbejde: "Piercingen ser glad, sund og meget robust ud. Jeg er stolt over at se, at den lever og har det godt," siger hun og forklarer, at piercingen ikke er en såkaldt Prins Albert, der går fra urinrøret til undersiden af penishovedet, men sidder i den modsatte ende, hvor penis går ud fra torsoen. Det er derfor kun kvinder, der får seksuel nydelse af piercingen, ikke indehaveren selv.

"Den rammer kvinden i klitoris under samleje. Han er helt sikkert meget givende."

Elayne Angel har også piercet begge Kravitz' brystvorter.

Læs mere om Elayne Angel og hendes bog "The Piercing Bible" her

Lenny Kravitz gav koncert i torsdags på Smukfest. Her blev hans penis og piercing i bukserne, og i det hele taget var det en lettere søvndyssende omgang ifølge GAFFAs anmelder Michael Dyhrborg. "Rockstjerne i søvngang vågnede, lige inden han faldt i afgrunden," lød overskriften. Læs hele anmeldelsen her. 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA