x

Guide: Her skal du feste under Strøm

Guide: Her skal du feste under Strøm

GAFFA sætter fokus på den elektroniske musik og det sprudlende festmiljø med en fast ugentlig guide til, hvor man finder de bedste fester, de mest interessante dj's og de livligste dansegulve. Følg med her!

Rulleskøjtedisko i Kødbyen
Smæk rulleskøjterne på og sus i Kødbyen, hvor hele pladsen mellem Jolene, Bakken og Mesteren og Lærlingen er omdannet til rulleskøjtediskotek. Har du ikke selv et par, kan du låne på pladsen af skateshoppen Mills (mod gebyr). Ellers er det ganske gratis at deltage. Franske Francois K, der blandt andet har produceret og diskoficeret Diana Ross og Depeche Mode, spiller et 4-timers set. Han suppleres af danske Kasper Marott, og det foregår på det vilde Killasan Soundsystem, som nogle af jer måske oplevede på Månefiskeren i søndags.

Hvad: Roller Skate Disco
Hvor: Kødbyen, Vesterbro
Hvornår: Onsdag 12. august kl. 16 til 22
Hvordan: https://www.facebook.com/events/1027420660631140/


Mørk kutterkoncert ved havet
Onsdag aften er der mørklagt koncert ved havet, når Skipper Røvskum-kvartetten (Jan Brandi, Jeppe Saugmann, Tykmesteren og T.O.M.) sætter deres maskiner op på Amager Strand og spiller en koncert bygget op omkring samplede beats fra svenske en- og totakts-bådmotorer og lyde fra havet. Koncerten starter lidt før solnedgang, og til slut vil kun det minimale lys, som musikerne skal bruge til at se deres keyboards, cd-afspillere, mixere og samplere, være tilbage, så publikum sidder indhyllet i totalt mørke og kan kun høre lydene – og havet. Dét er stemningsfuldt. Der er sildemadder fra Allan Ørn samt rom og skibsøl fra kassen fra Café Høvlen.

Hvad: Strøm ved havet – Skipper Røvskum
Hvor: Amager Strand Bunker 3
Hvornår: Onsdag kl. 20 til 23
Hvordan: https://www.facebook.com/events/1412211649102096/


Tung bas torsdag eftermiddag
Torsdag bør basglade Strømgæster tage til Folkets Park på Nørrebro, hvor Kode9 aka Steve Goodman, manden bag pladeselskabet Hyperdub Records, spiller et tungt sæt (garage, dubstep, grime, footwork og hiphop) på det legendariske Killasan Soundsystem. Beastie Respond spiller live, og Pismono og Jeppe Wilumsen dj'er. Det er ganske gratis.

Hvad: Block Party med Kode9
Hvor: Folkets Park, Stengade 50, Kbh. N.
Hvornår: Torsdag 13. august kl. 16 til 22
Hvordan: https://www.facebook.com/events/1456057328029077/


Tagfest i DGI-byen
Torsdag aften er der tagfest på det røde tag i DGI-byen. Discoglade October Dance samt duoen Rosemary spiller live, og Le Gammeltoft (fra Sound of Copenhagen) og Brynjolfur dj'er. Det er ganske gratis.

Hvad: The Red Roof
Hvor: The Red Roof, DGI-byen, Kbh. V.
Hvornår: Torsdag 13. august kl. 19-24
Hvordan: https://www.facebook.com/events/1621064571473237/


Less is more på Boxen
Fredag nat er der minimal detroit-techno fra selveste Robert Hood på Boxens mainfloor. Hood suppleres af svenske Rivet (der angiver Robert Hood som en af sine største indflydelser) og Mads Rehl fra københavnske Bulk. I den røde kælder spiller Central, Anders Vendelbo og Chris Cheops.

Hvad: Strøm præsenterer Robert Hood
Hvor: Culture Box, Kronprinsessegade 54a, Kbh. K.
Hvornår: Fredag fra kl. 21
Hvordan: https://www.facebook.com/events/1579165599017262/


Strømførende havefest
Strøm kulminerer som altid i den fine havefest i Enghaveparken, i år med dansk fokus. Dagtimerne byder blandt meget andet på musikalske aktiviteter for børn (byg dit eget instrument, fx), fællesspisning ved langborde i Rosenhaven og vinylplademarked ved søen. Uffe, To/To og Taragana Pyjarama spiller live, og Distortions booking-team (Waqar, Nis & Theodor), Stella Polaris-crew, Søndagsvenner (Dee Brown & Mikkel Ulriksen), Ras Money, Courtesy, Mama Snake, Klaus B, Kong, Copyflex, La Cuchina Som Sistema, Ena Cosovic og Mikkel Metal dj'er. Det koster 20 kr. for hele herligheden.

Hvad: Strøm Garden Party
Hvor: Enghaveparken, Vesterbro
Hvornår: Lørdag klokken 12 til 21
Hvordan: https://www.facebook.com/events/864453690313148/


Sommer.Chillout for sjette gang
I Aarhus afholdes Sommer.Chillout.Aarhus for sjette år i træk – med Lord Siva, Anya, Wangel, M.I.L.K., She, König og Stuf på musikprogrammet. Arrangørerne lover god stemning, kulørt frisbee, bordtennis, smil, kunst og overraskelser. Der er kolde øl og drinks og madboder; man må dog godt medbringe egen madpakke, hvis man vil (men ikke drikkevarer). Mere info her: http://www.sommerchilloutaarhus.dk/#sca2015

Hvad: Sommer.Chillout.Aarhus
Hvor: Ceresparken, Thorvaldsensgade 29, Aarhus C.
Hvornår: Lørdag 12 til 21
Hvordan: https://www.facebook.com/events/802481123181175/


Fest på regnbuepladsen
Copenhagen Pride kører fra tirsdag med fester og arrangeemnter hele ugen og den store finale lørdag på Rådhuspladsen. Her er hovednavnene den britiske elektropopkunstner MNEK, islandsk-amerikanske Steed Lord og græske Robin Skouteris, suppleret af blandt andre Ida Corr, Clara Sofie, Borneland, Bronx & Ashibah, Glamboy, Jonas Hedqvist plus Thomas Madvig og Simon Witzansky.


Hvad: Copenhagen Pride
Hvor: Copenhagen Pride Square, Rådhuspladsen
Hvornår: Lørdag 15. august kl. 16 til 23.30
Hvordan: https://www.facebook.com/events/1453507121619478/


13 timers udendørs hygge
Søndag er Kulturshot tilbage på Islands Brygge med et udendørs arrangement fra 9 til 22. Djuma Soundsystem, Strung Fellows, Disfunctional Disco, Frederik Bower, Skovdyr og SnL står bag dj-pulten, og der vil som altid være en farverig bar med skønne cocktails.

Hvad: Kulturshot - Sunday Hygge at Bryggen
Hvor: Islands Brygge
Hvornår: Søndag 16. august fra 9 til 22
Hvordan: https://www.facebook.com/events/855878021116889/


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA