x

MØ og Major Lazer nærmer sig hitlistetoppen i USA

MØ og Major Lazer nærmer sig hitlistetoppen i USA

I sidste uge opnåede MØ, Major Lazer og DJ Snakes fælles single "Lean On" en sjetteplads på den officielle amerikanske singlehitliste, Billboard Hot 100, hvilket gjorde den til det største hit i USA med dansk deltagelse, siden de amerikanske hardrockere White Lion med danske Mike Tramp i front i 1988 storhittede med "When the Children Cry", der nåede en tredjeplads på samme hitliste.

I sidste uge overhalede "Lean On" samtidig både Aquas "Barbie Girl" og Bent Fabrics "Alley Cat", der i henholdsvis 1997 og 1962 nåede en syvendeplads på den prestigefyldte liste.

I denne uge er "Lean On" så rykket op på en femteplads, sangens hidtil bedste placering, og der er altså blevet lidt kortere til toppen, som i denne uge besiddes af The Weeknds "Can't Feel My Face". Imellem de to sange finder vi på en andenplads OMIs "Cheerleader", One Directions "Drag Me Down" som nummer tre og endelig Silentos "Watch Me".

Den største danske hit på Billboard Hot 100 gennem tiden er, så vidt redaktionen er orienteret, Jørgen Ingmann, der nåede en andenplads i 1961 med "Apache".

Sangen er skrevet af MØ, Major Lazers bagmand Diplo, DJ Snake, Philip Meckseper og Martin Bresso og produceret af Diplo og DJ Snake.

Mandag morgen optrådte MØ, Major Lazer og DJ Snake med "Lean On" i USA's mest sete morgen-tv-show, "Good Morning America", hvilket næppe ligefrem har skadet dens popularitet. Se deres optræden her.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA