x

5 Seconds of Summer på vej med album – se video

5 Seconds of Summer på vej med album – se video

Det succesfulde australske pop-punkband 5 Seconds of Summer har på Twitter annonceret, at de er på vej med deres andet album. Det har titlen "Sounds Good Feels Good" og udkommer 23. oktober.

Singleforløberen "She's Kinda Hot" udkom i sidste måned og gik ifølge Entertainment Weekly ind på førstepladsen på iTunes i hele 41 lande.

5 Seconds of Summer fik opbygget deres internationale succes i 2013, da de varmede op for One Direction på disses verdensturné. I februar 2014 udgav de deres internationale debutsingle, "She Looks so Perfect", der toppede hitlisterne i både Storbritannien, Irland, Australien og New Zealand. Det selvbetitlede debutalbum fra juni 2014 gik nummer 1 i blandt andet Australien, USA og Danmark, men fik "kun" en andenplads i Storbritannien.

GAFFAs anmelder Malena Salvado var lidt mellemfornøjet med 5 Seconds of Summers debutalbum, som hun tildelte tre stjerner og blandt andet følgende ord: "Albummet er overproduceret og sangskrivningen uvedkommende. Devisen fra start synes at have været "vi gør det, vi ved virker". Men spørgsmålet er, om det så også gør det. Hooks'ene er til stede, og det samme er de lettilgængelige sange med tekster om hjerte/smerte, men er det er nok, når resultatet bliver et stort hold kæft-bolsje, der smager mere af hurtige penge end umiddelbart talent?" Læs hele anmeldelsen her

Tracklisten til det nye album er som følger:

1. Money
2. She's Kinda Hot
3. Hey Everybody!
4. Permanent Vacation
5. Jet Black Heart
6. Catch Fire
7. Waste The Night
8. Vapor
9. Castaway
10. Fly Away
11. Invisible
12. Airplanes
13. San Francisco
14. Outer Space / Carry On

Se musikvideoen til singleforløberen "She's Kinda Hot":


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA