x

Lukas Graham giver ekstrakoncert i Forum

Lukas Graham giver ekstrakoncert i Forum

Albumaktuelle Lukas Graham har nu sat et ekstra kryds i kalenderen lørdag den 5. december, hvor christianitterne giver ekstrakoncert i Forum i København. Det sker efter, at koncerten den 28. november blev meldt udsolgt midt i en stadig stor efterspørgsel. Find billetter til koncerten her

Lukas Forchhammer og band har også meddelt, at de tager deres kammerat Patrick Dorgan med. Dorgan, der ligesom Graham har rødder i det irske, har trods kun to singler i bagagen allerede udemærket sig på den danske soulpopscene. Læs hvad GAFFA spåede om sangtalentet lige her.

Lukas Grahams andet studiealbum udkom uannonceret, med dog ventet, den 16. juni og har budt på singler som "Mama Said" og senest "Strip No More". I 2012 løb drengene med hele tre titler til årets GAFFA-prisen, som kunne føjes til en samling, der er stadig støt voksende. Siden har skæbnen bragt Lukas Graham vidt omkring i både Europa og til Hollywood.

I sommer vendte den globetrotterne atter snuden mod Danmark, hvor de har haft travlt under årets festivalsæson. Læs blandt andet GAFFAs anmeldelse af Grøn Koncert i Kolding lige her.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA