x

Marvelous Mosell klar med special guests

Marvelous Mosell klar med special guests

Marvelous Mosell har nu offentliggjort, hvem der bliver "special guests" til hans koncert i Store Vega 26. september: Veteranen MC Einar (billedet) og Ponyblod alias Tue Track og Khal Allan. Marvelous Mosell fortæller:

"Vi har valgt Ponyblod, som jo består af Tue Track og Khal Allan. Vi har tidligere spillet sammen til forskellige shows rundt om i landet. Det virker derfor ret naturligt, at Khal Allan kommer forbi og rapper sine vilde tekster. Hans lyrik åbner et univers, man ikke finder andre steder og er som skabt til Tue Tracks fede beats. Vi har også MC Einar, som jo er legender i dansk hiphop. Det var det første danske rap, jeg hørte, og det inspirerede mig til at skrive mine egne rim. Det bliver en stor oplevelse for mig at optræde til samme show som dem."

Marvelous Mosell har gennem et par år besøgt spillesteder, festivalscener og P3 Guld 2014 med sin 80'er-inspirerede hiphop, altid bakket op af Tue Track som dj. Han har flere gange fået flotte anmeldelser af GAFFA, for eksempel til Distortion 2014, hvor Simon Nathanael skrev: 

"Han er en af de artister, som på papiret egentlig ikke burde fungere, fordi han i første omgang virker som en anden klovnende fresh prince fra Bel Air, der kom 30 år for sent ind på scenen - men som bare gør det helt eminent i al sin blødhed og let ironiske, men enormt velkomponerede raptekster. Når han f.eks. introducerer sig selv på tracket Jeg Tænker På Dig:

"Du troede jeg var tamburinisten i Alphabeat, da vi dansende til Blackstreet, første gang vi mødtes, men jeg er en rap-freak ved navn Mosell i min fars Opel." Læs hele anmeldelsen her

Billetsalget til koncerten er i fuld gang, og du kan købe dine billetter her.

Se og hør MC Einar anno 1989 med klassikeren "Arh Dér!":


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA