x

Bokssæt fra The Jesus And Mary Chain

Bokssæt fra The Jesus And Mary Chain

Ifølge Rhino Records er et bokssæt med sjældne og aldrig før udsendte numre fra den legendariske støjrockgruppe ved at blive stykket sammen.

Bokssættet kommer antageligvis til at bestå af fire cd'er svarende til omkring 80 sangtitler, hvoraf flere af disse aldrig har været udgivet før. Dedikerede fan af The Jesus And Mary Chain får således rig mulighed for at svælge i obskuriteter fra gruppens reservelager.

Bokssættet, som hverken har titel eller udgivelsesdato endnu, kompileres blandt andre af Jim Reid, én af de to altdominerende brødre i det for nyligt gendannede band.

Om støjgruppen spiller en af skæringerne fra bokssættet i forbindelse med bandets forestående comeback-koncerter er tvivlsomt, ligesom det er tvivlsomt, hvorvidt den succesfulde skuespiller Scarlett Johansson vil dukke op til én af de disse og oplade sin røst, som et rygte bedyrer. Adspurgt om rygtet taler sandt, udtaler bandets talsmand: "Alt kan ske!!!!".

Mange vil vide, at JAMC-sangen "Just Like Honey" blev brugt i Sofia Coppola-filmen "Lost In Translation", hvori netop Scarlett Johansson spiller hovedrollen som en forvirret pige, der møder en afdanket amerikansk skuespiller (Bill Murray) på et hotel i Tokyo.

The Jesus And Mary Chain på MySpace


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA