x

Lemmy har skiftet fra whisky til vodka for sundhedens skyld

Lemmy har skiftet fra whisky til vodka for sundhedens skyld

De engelske veteranrockere Motörhead udgiver 28. august albummet "Bad Magic", og i den forbindelse har sanger og bassist Lemmy Kilmister givet et interview til den engelske avis The Guardian. Her fortæller han blandt andet, at han har anlagt en lidt sundere livsstil efter at have været ramt af helbredsproblemer i de senere år – noget, som har resulteret i aflysninger af adskillige koncerter, herunder en hel turné i 2014.

69-årige Lemmy fortæller, at han har skåret ned på alkohol og cigaretter, men han har dog ikke sluppet dem helt, og så har han skiftet whisky og cola ud med vodka og juice – det skulle bedre kunne indpasses med hans sukkersyge. "Jeg kan bedre lide appelsinjuice, så Coca-Cola kan fucke af," siger han.

Lemmy fortæller videre, at han ofte går med stok, fordi "mine ben er fucked", men at han dog ikke går med stok på scenen, og at Motörhead vil eksistere, "så længe jeg kan gå de få meter fra bunden af scenen til scenekanten uden stok".

Lemmy kollapsede bag scenen på den store Wacken Open Air-festival i august 2013, og samme år fik han indopereret en pacemaker og måtte aflyse koncerter grundet et hæmatom, en svulstlignende blodansamling.

Motörhead udgav deres første album, "On Parale", i 1976, og deres kommende album bliver deres 22. studiealbum.

Gruppen giver, hvis alt går, som det skal, koncert i Scandinavian Congress Center i Aarhus 30. november. Find billetter via GAFFA Live.

Se Motörheads seneste musikvideo, til sangen "Electricity" fra deres kommende album:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA