x

Ryan Adams laver cover af Taylor Swift-album – hør smagsprøve

Ryan Adams laver cover af Taylor Swift-album – hør smagsprøve

Lyder Ryan Adams og Taylor Swift som et interessant mashup i dine ører? I så fald er det lige, hvad der er ved at udspille sig i Ryan Adams' hjemmestudie i netop dette øjeblik. Adams annoncerede sidste torsdag på Instagram, at han er i gang med en The Smiths-inspireret coverversion af Taylor Swifts monstersucces af et femte album, "1989" fra sidste år.

Angiveligt var der ikke helt nok heartbreak over Taylors egen version til Ryans smag, og så måtte han jo tage sagen i egen hånd. 

I dagene siden torsdag har Ryan Adams holdt sine Twitter- og Instagram-følgere på tæerne med løbende opdateringer på Instagram, hvor han deler sneek-peaks af sine foreløbige indspilninger. Indtil videre tæller samlingen både "Welcome To New York", "All You Had To Do Was Stay", "Shake It Off", "Wildest Dreams", "I Know Places" og naturligvis seneste single, "Bad Blood". Og hverken Ryan eller Taylor lader til at kunne få hænderne ned over projektet. 

Ryan Adams er i skrivende stund kun fire numre fra at have fortolket Taylors album fra ende til anden, og der bliver ikke nogen svinkeærinder på vejen. På Twitter bekræfter han, at han ikke kunne drømme om at udlade bonusnumrene "Wonderland", "You Are In Love" og "New Romantics". Om coveralbummet står til at blive udgivet, har Adams dog endnu ikke meldt noget om. Lyt til alle de foreløbige optagelser på Ryan Adams' Instagram-profil. 

Hvordan synes du, at Adams' "Taylor Swift meets The Smiths meets Bruce Springsteen"-udgave af megahittet "Bad Blood" fungerer? 

 

Bad Blood #1989 What a song. Damn.

En video slået op af Ryan Adams (@misterryanadams) den


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA