x

Sæt kryds i kalenderen: Seebach på vej med single og album

Sæt kryds i kalenderen: Seebach på vej med single og album

I to år har den danske pop-sanger Rasmus Seebach, når han ikke har givet koncert, gemt sig i studiet og arbejdet intenst på at bibeholde sin plads i front for den danske popscene. Den 11. september udgiver han singlen "Uanset", og den 6. november er hans næste album ude.

Seebach beskriver sin kommende single således:

"Sangens tekstunivers har en optimistisk grundtone, selvom den handler om, hvordan man tackler den usikkerhed og jalousi, som opstår i de fleste parforhold på et tidspunkt. For mig personligt har "Uanset" et konkret og positivt budskab om, at jo mere vi bekræfter hinanden, desto mere sætter vi hinanden fri - uanset hvor usikre vi en gang imellem kan være på hinanden."

Singlen "Uanset" er dog ikke helt ukendt for det danske publikum. Seebach har nemlig sunget live-versionen af nummeret i sin igangværende sommer-tour.

Lydbilledet viser en mere sexet siden af sangeren, end vi før har set. Han har også beholdt sit uptempo, og sangen egner sig derfor til dansegulvet, hvor vi kender ham godt. I sangen er Seebach inspireret af sin forkærlighed for firsernes popmusik og den nutidige R&B-pop. Hans begejstring for nummeret kan ikke skjules: "Jeg glæder mig vanvittigt meget til at præsentere dét her nummer for alle jer derude."

Det kommende fjerde album er stadig lidt tys tys, men datoen, den 6. november, er skrevet ind i kalenderen. Singlen er en smagsprøve på albummet, så mon ikke vi kan se frem til flere heartbreaking sangtekster og nogle lækre moves på dansegulvet tilegnet det kommende album.

Seebachs to forrige album er også udkommet i november, henholdsvis 2011 og 2013, og debuten udkom i september 2009, så statistisk set kan vi forvente et nyt Seebach-album igen i november 2017.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA