x

Se: Eddie rejser gennem tid og rum i Iron Maiden-video

Se: Eddie rejser gennem tid og rum i Iron Maiden-video

Nu har Iron Maiden premieret videoen til "Speed Of Light" på deres hjemmeside. Sangen er første single fra deres kommende dobbeltalbum, "The Book Of Souls", der udkommer den 4. september i år. Allerede nu kan albummet forudbestilles, og hvis man gør det, får man lov at hente sangen kvit og frit. Det foregår lige her.

Manden bag videoen er Llexi Leon, der også står bag det virtuelle band Eternal Descent og tegneserien af samme navn. Llexi Leon er selv er stor Maiden-fan, og musikvideoen er således hans første af slagsen, da han ellers bevæger sig mest i gaming-industrien. Ved sin side har han haft The Brewery Production Company til at hjælpe med animationer og visuelle effekter. Selve sangskrivningen har guitarist Adrian Smith og vokalist Bruce Dickinson stået for.

Videoen er ifølge pladeselskabet Warner Music en hyldest til fire årtiers videospil, sidestillet med Iron Maidens 40 år lange visualisering af maskotten "Eddie", der rejser gennem tid og rum for at gennemføre sin helteagtige mission. 

I forbindelse med sommerens offentliggørelsen af det nye album udtalte bassist Steve Harris, der står bag syv numre på den nye plade, følgende: 

"Vi havde en anden tilgang til dette album. De fleste af sangene var faktisk skrevet i studiet, hvor vi øvede og indspillede dem med det samme, mens de stadig var friske, og jeg tror, at det med det samme kan spores i sangene. De har næsten en live-følelse. Jeg er meget stolt over 'The Book of Souls', det er vi alle, og vi kan ikke vente til, at vores fans hører resultatet, og ikke mindst at tage det med ud på landevejene næste år."

"The Book Of Souls" er Iron Maidens 16. studiealbum og er traditionen tro optaget i Guillaume Tell Studios i Paris med deres mangeårige producer Kevin Shirley. 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA