x

Se ny, firdobbelt video fra delvis gravid FKA Twigs

Se ny, firdobbelt video fra delvis gravid FKA Twigs

Den netop udgivne ep fra FKA Twigs, "M3LL155X" har fem numre: "Figure 8"; "I'm Your Doll"; "In Time"; "Glass And Patron" og "Mothercreep". Som en special feature har Twigs instrueret de fire første sange til en sammenlagt musikvideo.

Sangene er ikke sat sammen som en harmoniseret video, men inddelt i fire dele, med hver deres tema. Dog med en lille undtagelse af "In Time" og "Glass Patron", da FKA Twigs bringer graviditet ind i det visuelle billede i begge dele.

Ifølge Factmag.com er sangene "Et aggressivt budskab om forestillingen af den følelsesmæssige proces i at være gravid med smerter, kreativiteten i fødslen og befrielsen".

Dette ses bedst i de sidste to numres del i videoerne.

Sangerinden har lavet ep'en i et nyt samarbejde med Boots og tidligere samarbejdspartnere Tic og Cy AN. Twigs mødte Boots i et afbræk i sin turné i New York, og de begyndte derefter at arbejde på ep'en, der kun efter få dage var færdigproduceret.

Sangene og videoen viser Twigs' alsidighed i genrer fra elektronisk til rap, og samtidig viser hun også en mere eksotisk side i sine bevægelser.

FKA Twigs ep-debuterede i 2012 og udgav sit debutalbum sidste år, og det ser ud til, vi kan forvente os at se en del mere til hende og hendes særprægede videoer.

Læs GAFFAs anmeldelse af Twigs' debutalbum her

Se FKA Twigs' nye video her.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA