x

Emil Stabil og Soleima varmer op for amerikansk rapkomet

Emil Stabil og Soleima varmer op for amerikansk rapkomet

Hittet "Stoner" fra  2013-mixtapet "1017 Thug" sikrede et gennembrud i hiphop-kredse og har idag over fem millioner visninger på YouTube. Og i næste uge optræder det nye, amerikanske hiphop-håb Young Thug så for første gang i Danmark, når han giver koncerter på først Store Vega i Kæbenhavn (23. august) og dagen efter på Train i Aarhus.

Og nu er det så annonceret, at man ved den københavnske koncert kan se frem til et opvarmnings-sæt fra den stærkt populære Emil Stabil, som med overvejende sandsynlighed vil medbringe hittet "Er det en fugl?, som har kørt i heftig rotation på radioens P3 og på kort tid gjort den unge aarhusianer til et særdeles varmt navn herhjemme.

Tidligere på sommeren udgav Emil Stabil sin selvbetitlede debut-ep, som dog ikke imponerede GAFFAs anmelder. "En enlig svale gør ingen sommer, og en enkelt ørehænger er ikke nok til at redde en hel ep," lød konklusionen således i Peter T. Aagaards tostjernede anmeldelse.

Ved Young Thugs koncert på Train vil opvarmningen blive varetaget af danske Soleima, som iøvrigt netop har udsendt sin egen version af netop Young Thugs nummer "Check." Hør den her

Billetter til koncerten i Vega koster 265 kroner (eksl. gebyr) kan erhverves via Billetlugen, mens det er Billetnet.dk, som står for billetsalget til Young Thugs show i Aarhus den 24. august.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA