x

Premiere: Se videoen til den officielle Copenhagen Pride-sang

Premiere: Se videoen til den officielle Copenhagen Pride-sang

I denne uge afholdes regnbuefestivalen Copenhagen Pride i København, og GAFFA kan nu holde premiere på musikvideoen til den officielle Pride-sang, Patrick Spiegelbergs "Dig og mig mod verden". Se videoen nedenfor.

"Dig og mig mod verden" er Patrick Spiegelbergs personlige hyldest til modet. Modet til at være den, man er og gøre det, man ønsker. Modet til at stå ved sig selv og vedkende sig og respektere, hvem man er. Teksten er Patrick Spiegelbergs egen historie sat på vers. I teksten forholder han sig til tiden op til og da han omsider selv fandt modet til at springe ud. Et mod, han var lang tid om at finde, og som kostede ham en stor kærlighed.   

Patrick Spigelberg har allerede fremført sangen flere gange ved årets Copenhagen Pride, blandt andet til et arrangement med USA's ambassadør Rufus Gifford.

"Dig og mig mod verden" har Patrick Spiegelberg skrevet i samarbejde med Engelina Andrina (som også har skrevet til Kylie Minogue, Medina, Kato med flere), der også synger kor på nummeret. Sangen er produceret af Jules Wolfson (Nik & Jay med flere) og Pærremand, mens René Cambony (Lars H.U.G., L.O.C., Outlandish med flere) og Holger Lagerfeldt har stået for henholdsvis mix og mastering.

Den personlige historie er også omdrejningspunktet i musikvideoen, der er begået af Splitart Produktion. Billederne fortæller historien om vigtigheden i at turde tage frygten på sig. Vigtigheden i at huske på, at det er vores eget ansvar at komme i mål med de ting, vi ønsker os og gerne vil have til at ske. 

Patrick Spiegelberg er i dag 31 år og har de sidste mere end 10 år arbejdet som danser, sanger, skuespiller, koreograf (blandt andet Medina, Infernal, Alphabeat), co-writer (bl.a. AnthonyJasmin) og vokalproducer/-coach (blandt andet Cisilia), ligesom han har været medlem af boybandet Fu:el, Lina Rafns hjælpedommer i X Factor og optrådt i Dansk Melodi Grand Prix 2014 under navnet Glamboy P. Det er dog først med "Dig og mig mod verden", at han springer ud som solist i eget navn.

Copenhagen Prides hovedsponsor er i øvrigt 7 Eleven.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA