x

Lyt: Danske Soleima fortolker Young Thug

Lyt: Danske Soleima fortolker Young Thug

Flødeklinikkens forsanger Sarah Mariegaard er genopstået med soloprojektet Soleima, som kunne opleves på årets Spot Festival og netop er blevet annonceret som opvarmningsnavn for Atlanta-rapperen Young Thug på aarhusianske Train 24. august

Forud for tjansen på Train har Soleima netop udgivet sin egen version af netop Young Thugs nummer "Check." "Fra allerførste gang jeg hørte "Check," har jeg synes det track var super optur," lyder det i en udtalelse fra sangerinden, som tilføjer:

"Både beatet og Young Thugs helt vilde stemme og stil, har siden da siddet fast i mit hoved. Jeg har gørt det nummer gigant-meget! Da Young Thug og jeg selv har forskellige former for liv – og derfor også forskellige ting at synge om – har jeg været nødt til at skrive teksten lidt om, for at få den til at passe lidt bedre til mig," fortæller Soleima.

Soleima er for øjeblikket undervejs med en ny ep, og kan i den kommende tid opleves på henholdsvis Karrusel i Odense (2. september) og Ideal Bar i København (2. oktober). 

Hør Soleimas version af "Check" lige her:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA