x

D-A-D giver payback-koncert i Aarhus – til spotpris

D-A-D giver payback-koncert i Aarhus – til spotpris

Fredag den 28. august giver D-A-D "Payback Aarhus"-koncert på Aarhus Havn, hvor de måtte afbryde en koncert 29. maj efter kun fire numre. Dog ikke helt samme sted på havnen, denne gang spiller de på Pier 3, hvor de sidste gang spillede på Mindet.

29. maj startede D-A-D sin 2015 tur rundt i sommerlandet med den første udendørskoncert, der foregik på Aarhus Havn. Dizzy Mizz Lizzy og Dúné spillede i silende regn, og D-A-D gik på scenen for at slutte, hvad der havde været en god, om end våd koncertaften. Imidlertid gled bassist Stig Pedersen efter blot fire numre på den spejlglatte scene og pådrog sig et kompliceret brud på armen.

Stig Pedersen er nu tilbage i topform og har genindtaget sin plads med sine specialbyggede tostrengede basser. Forrige fredag spillede han og bandet således for over 31.000 mennesker i Tivoli i København, og siden har de besøgt festivaler i Tyskland og Belgien samt spillet til store udsolgte udendørskoncerter i Randers og Vejle.

Bandet har venligst fået lov til at låne den store koncertplads nede på Aarhus Havn, Pier 3 (dér hvor Mols-Linien kommer ind) af arrangøren, som dagen efter holder stor 90'er-fest samme sted.

D-A-D er ikke alene. Fra Aarhus kommer I'll Be Damned, og så har D-A-D også inviteret Electric Guitars, der var så generøse at låne D-A-D Søren B. Andersen som vikar for Stig Pedersen.

Billetter til koncerten koster i forsalg beskedne 51,00 kroner, inklusive moms, afgifter og alle former for gebyr. Ved indgangen koster det 100 kroner at komme ind.

For at sikre, at billetprisen holdes, kan der KUN købes "print selv-billetter" online via Billetlugen, det vil sige, at man ikke kan købe den via Billetlugens callcenter, i Fona og så videre.

Køb billet her: www.billetlugen.dk/da/event/d-d-ill-be-damned-electric-guitars

Yderligere informationer:
FREDAG DEN 28. AUGUST
Pier 3, Aarhus Havn
Indgangen åbner kl. 18.00
Arrangementet slutter cirka midnat.
Rækkefølgen er Electric Guitars, I'll Be Damned, D-A-D.

BEGRÆNSET BILLETANTAL.

Varm op med klassikeren "Jonnie":

 

 

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA