x

Se eller gense Nephews NorthSide-koncert

Se eller gense Nephews NorthSide-koncert

I 2013 gæstede Nephew NorthSides grønne scene med et følge på mere end 30 kameraer. Det har nu affødt en storstilet live-produktion af deres fulde koncert. De aarhusianske rockdrenge har endelig klippet al materiale sammen, og det er der kommet en interaktiv app ud af. Så hvis du missede koncerten på NorthSide, eller hvis du bare har brug for at drømme dig lidt tilbage til en sommeraften i rockens tegn, er der endelig råd at hente. 

Stod du blandt publikum og overvejede, om musikken lød bedre, hvis du havde stået lidt længere til højre, så kan dén fantasi nu udleves. I app'en "Nephew live på NorthSide" kan man se op til fem forskellige vinkler på samme tid. App'en gør det nemt at se lige det nummer, du har lyst til, samt skrive kommentarer og streame til tv. Download app'en direkte til iPhone eller iPad lige her.

GAFFAs anmelder var med til koncerten i 2013 og kvitterede med fem stjerner og skrev blandt andet: 

"Nephew leverede fredag nat alt det, som en god Nephew-koncert skal indeholde. Vi fik nemlig hit på hit på hit på.... For nevøerne var kommet for at skabe en fest for os, og dén mulighed tog NorthSide-folket imod med åbne arme." Læs hele anmeldelsen her.

Udover app'en har bandet besluttet også at klippe en fuldendt udgave, som nu ligger på YouTube, hvor den kan (gen)opleves ganske kvit og frit. 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA