x

Endnu en Helmig-bog på vej – denne gang med hans egen medvirken

Endnu en Helmig-bog på vej – denne gang med hans egen medvirken

Den 2. november udgiver forlaget Gyldendal bogen "Helmig Og Kærligheden", hvor Thomas Helmig selv fortæller om sit livs op- og nedture til journalist Kirsten Jacobsen. Det er første gang nogensinde, at han selv medvirker i en bog.

Det er ikke længe siden, GAFFA bragte nyheden om biografien "Dagen Efter Dagen Derpå" af Søren Anker Madsen. En biografi over Helmigs liv, som Søren Anker Madsen selv har oplevet det gennem allerede offentliggjorte kilder, idet Helmig ikke selv har bidraget til denne bog. "Dagen Efter Dagen Derpå" udkommer 24. august.

Projektleder fra Gyldendal Søren Gaden fortæller om de to udgivelser til BT: "Jeg tror, at der rigelig plads til to bøger om Thomas Helmig. Hans historie er jo fantastisk. Og de to bøger er vidt forskellige. Det er Helmig selv, der fortæller fra start til slut. Om hele sit liv og sine tanker. Lindhardt og Ringhofs bog er en gennemgang af Helmigs liv og historie, der er bygget omkring data - en udvidet tidslinje, som han ikke selv har været inde over overhovedet. Hvis man vil rigtig tæt på Helmig, skal man have fat i vores bog".

Søren Anker Madsen mener selv, at bøgerne vil gå godt i spænd, da hans biografi kun involverer Helmigs privatliv, hvis det har en betydning for sangerens musik og karriere. De indhentede data kommer fra de mange interviews, Helmig har givet gennem tiden. 

Den 24. august udkommer "Thomas" af Søren Anker Madsen

Den 2. november udkommer "Helmig og Kærligheden" af Thomas Helmig og Kirsten Jacobsen.

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA