x

Se Foo Fighters hive grædende mand på scenen

Se Foo Fighters hive grædende mand på scenen

Der er netop lagt en video op af en akustisk version af Foo Fighters 1997-hit "My Hero" fra koncerten i Greenwood Village i Colorado. Her så forsanger Dave Grohl en grædende mand blandt publikum, hvilket næsten fik forsangeren selv til at knibe en tåre.

Det er efterhånden blevet bandets ting at få én fra publikum op på scenen og synge med dem. Men ligefrem en grædende voksen mand har bandet nok aldrig inviteret op på scenen før.

Sangen "My Hero" handler om hverdagens helte og må have haft en speciel betydning for grædende Anthony, når han kan få forsangeren fra Foo Fighters til at opdage det.

Fra scenen taler Dave Grohl direkte til Anthony: "Jeg elsker dig mand, tak. Holy Shit. Fuck den tale jeg skulle til at holde. Jeg vil synge til dig lige nu. Jeg vil have ægte tårer. Du har bare at synge med mig. Du må ikke få mig til at græde, for jeg har lovet mig selv, at jeg ikke ville gøre det. Jeg vil synge denne sang til din grædende voksenmandsrøv lige nu. Dit fulde og følelsesladede vrag".

Derefter bliver Anthony inviteret på scenen, hvor forsangeren giver den stol, han ellers har siddet på, grundet sit brækkede ben, til Anthony.

Ud over Grohls direkte henvendelse til en overvældet Anthony bliver publikum også inddraget til at synge solo op til ham. Hele øjeblikket kommer op på et højere niveau og vil sandsynligvis aldrig blive glemt af Anthony.

Se det rørende øjeblik her:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA