x

Video: Se Josh Groban synge vilde tweets af Donald Trump

Video: Se Josh Groban synge vilde tweets af Donald Trump

Man skal have gået rundt i sin egen lille osteklokke, hvis man ikke har bemærket, at forretningsmanden og dollarmilliardæren Donald Trump i øjeblikket forsøger at blive Republikanernes kandidat til præsidentvalget i USA næste år. Samtidig er der stor interesse omkring Trumps ofte kontroversielle udmeldinger på Twitter. Dette har den amerikanske talkshow-vært Jimmy Kimmel også opfanget, og han har fået Josh Groban til at sætte vokal til et udpluk af de mest bemærkelsesværdige tweets.

Som en opfølger til "Josh Groban Sings Kanye West Tweets" fra 2011, der var i samme boldgade, så benytter Groban sig også af sin "englestemme" i denne video, der, ligesom sin forløber, er præsenteret som reklame for et album med titlen "Josh Groban Sings Donald Trump Tweets", og resultatet er stærkt underholdende. Specielle perler fra Trumps hånd inkluderer citater som "Jeg har aldrig set en tynd person drikke cola light." og "Undskyld tabere og haters, men min IQ er en af de højeste - og I ved det! Vær venlig ikke at føl jer så dumme og usikre, det er ikke jeres fejl."

Josh Groban er et kæmpe navn i USA, hvor han siden årtusindskiftet har solgt millioner af plader på verdensplan, hvilket blandt andet resulterede i, at han i 2007 var den bedst sælgende kunstner i USA med over 22 millioner solgte albums. I Danmark er han for nylig måske mest kendt for at have sunget "Les Temps Des Cathedrales" til Dronning Margrethes 75-års fødselsdagsshow.

Se det morsomme klip med Josh Groban her:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA