x

Se Rita Ora og Chris Brown i ny hed musikvideo

Se Rita Ora og Chris Brown i ny hed musikvideo

Der er netop lagt ny musikvideo op af Rita Oras "Body On Me", som er lavet i samarbejde med den amerikanske sanger og rapper Chris Brown.

Singlen "Body On Me" er den anden single fra hendes kommende andet album. Det er et downbeat popnummer, som handler om to mennesker, der mødes i en elevator, hvorefter der opstår magi mellem dem. Det er i den mere intime og hede ende, denne video vil lægge sig. En varm sommerdag bliver lige en tand mere varm ved at se denne video. Du vil også se Oras patriotiske side, da hun har iført sig det britiske flag, Union Jack.

Samarbejdet mellem de to stjerner har været længe ønsket fra begge sider, og en dag, da de var naboer i studierne blev aftalen om en sang indgået.

Om sit kommende album har hun fortalt til The Daily Mail: "På det kommende album vil jeg være den rockstjerne, jeg i virkeligheden er. Jeg kæmper hver dag. Jeg skal stadig slide. På det andet album har jeg puttet blod i, helt bogstaveligt. Albummet var min genoplivelse."

Imens vi venter på hendes kommende album, tager sangerinden på en US-tour, med begyndelse i næste uge i LA. Derefter er hun den nye dommer i den amerikanske version af X Factor.

Se "Body On Me" her


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA