x

MØ og Major Lazer kravler fortsat mod hitlistetoppen i USA

MØ og Major Lazer kravler fortsat mod hitlistetoppen i USA

Succesen i USA fortsætter og fortsætter for MØ, amerikanske Major Lazer og franske DJ Snake, der i denne uge ligger nummer fire på den officielle amerikanske singleliste, Billboard Hot 100 med deres fælles single, "Lean On". Det er singlens bedste placering til dato.

I forrige uge opnåede "Lean On" en sjetteplads på den officielle amerikanske singlehitliste, Billboard Hot 100, hvilket gjorde den til det største hit i USA med dansk deltagelse, siden de amerikanske hardrockere White Lion med danske Mike Tramp i front i 1988 storhittede med "When the Children Cry", der nåede en tredjeplads på samme hitliste.

I forrige uge overhalede "Lean On" samtidig både Aquas "Barbie Girl" og Bent Fabrics "Alley Cat", der i henholdsvis 1997 og 1962 nåede en syvendeplads på den prestigefyldte liste.

I sidste uge rykkede "Lean On" så op på en femteplads, og i denne uge ligger sangen som nævnt nummer fire. Førstepladsen i denne uge er sidste uges toer, OMIs "Cheerleader", der har byttet plads med sidste uges nummer 1, The Weeknds "Can't Feel My Face", mens tredjepladsen er sidste uges firer, "Watch Me" med Silento.

Den største danske hit på Billboard Hot 100 gennem tiden er, så vidt redaktionen er orienteret, Jørgen Ingmann, der nåede en andenplads i 1961 med "Apache".

Sangen er skrevet af MØ, Major Lazers bagmand Diplo, DJ Snake, Philip Meckseper og Martin Bresso og produceret af Diplo og DJ Snake.

Den amerikanske albumhitliste toppes i denne uge af Luke Bryan med "Kill the Lights", mens Dr. Dre og "Compton: A Soundtrack" ligger nummer to, ganske som i Danmark, og tredjepladsen er diverse kunstnere med "Now 55".

Sidste mandag optrådte MØ, Major Lazer og DJ Snake med "Lean On" i USA's mest sete morgen-tv-show, "Good Morning America", hvilket næppe ligefrem har skadet dens popularitet. Se deres optræden her.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA