x

Karrusel annoncerer fuldt musikprogram

Karrusel annoncerer fuldt musikprogram

TopGunn (billedet), Hess is More, Borneland, Camilo & Grande, TooManyLeftHands, Gasolin Monk of MBQ, Darius Vaikas og Emil Stabil er allesammen navne, der netop er føjet til listen og dermed fuldender årets program for Odenses fire dages gadefestival, Karrusel. 

Karrusels øvrige hovednavne er Fritz Kalkbrenner, Cyril Hahn, Trentemøller (dj-sæt – homofober er ikke velkomne), Ukendt Kunstner, S!vas, Eloq, RubA'Dub Sundays med Pharfar.

Den første weekend i september, lige omkring studiestart, bliver Odense forvandlet til et stort dansegulv, når Karrusel fester overalt i byen og fylder Odenses gader, parker, slotsgård og pladser med et alsidigt musikprogram af danske og internationale artister fra den urbane og elektroniske scene. Karussel består af tre dage med fest og koncerter, og i år er der tilmed føjet en afslapningsdag til programmets lange ende.

Karrusel kom til verden sidste år, hvor blandt andre Julias Moon, Den Sorte Skole og Go Go Berlin spillede. Sidste år festede i alt 19.000 festglade mennesker med i løbet af de tre festdage. Igen i år vil den store, gamle karrusel selvsagt være at finde mellem Finalefestens scener på festivalens tredje og sidste dag. 

Læs det fulde program herunder: 

Startfest, torsdag den 3. september
Startfest er Karrusels første festdag. Startfest erstatter Albanis studiestartsfest, som er blevet en del af Karrusel festival. Munke Mose bliver iklædt lys og tre scener, der kommer til at huse RubA'Dub Syndays, når arrangementet for første gang gæster Odense og tager en række kunstnere med sig inden for reggae og dancehall-genren: Pharfar, Okat, Mala, Camilo & Grande og Danmarks næstældste aktive reggaecrew, Booyaka Sound System. Det er også i Munke Mose, at de to internationale producere Fritz Kalkbrenner og Cyril Hahn spiller samt en række andre kunstnere.

Gadefest, fredag den 4. september
Karrusel afholder Gadefesten i samarbejde med en bred variation af gadeværter, som alle sætter deres egen fest op i gaden og omdanner Odenses bymidte til et stort dansegulv og et tag-selv-bord af forskellige feststemninger. Der vil være frit valg mellem signatur Karrusel cocktails fra Bar Rar, billøb i gaden, skaterramper, battle-rap, bierstube eller gaderave. I Munke Mose sættes den nye og tilmed største scene, der har fået navnet Ecstacy Kalaha, op.

Finalefesten, lørdag den 5. september
Finalefesten er Karrusels klimaks, hvor fire scener sættes op på slotsområdet. Artister som Trentemøller (dj-sæt), Ukendt Kunstner, S!vas og Eloq fyrer op under festen inden for slotsmurene. Berliner-kollektivet Keller sørger for Berghain-stemning, og hardstyle-gruppen Hard Exposure holder tung technofest.

Om Søndagshygge søndag den 6. september
Efter tre dages fester er det tid til at skrue tempoet ned og få en afslappet afslutning på Karrusel på Østre Plads klokken 14-18. Søndagshygge bliver et af Karrusels roligere arrangementer, hvor man kan slappe af, få noget godt at spise, mødes med vennerne og fortælle festanekdoter fra de forgangne dage. 

Se alle kunstnere her og køb din billet her. 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA