x

Billetsalget til Danish Music Awards startet

Billetsalget til Danish Music Awards startet

Billetsalget til Danish Music Awards 2002 er netop startet. Den danske pendant til Grammy-prisuddelingen finder sted i Forum 2. marts. Allerede nu er en del af de optrædende kunstnere fastlagt: Christian, D-A-D, DJ Encore/Hampenberg/Barcode Brothers, EyeQ, Thomas Helmig, Safri Duo, Sort Sol samt Westlife. Yderligere en håndfuld navne vil blive offentliggjort kort efter nytår.

De nominerede i de 24 kategorier som de bedste danske og internationale kunstnere offentliggøres 6. januar, og som sidst vil en stor del af vinderne blive afgjort ved publikums hjælp på Danish Music Awards’ officielle hjemmeside www.musicawards.dk.
Som noget helt nyt vil en enkelt af priserne, Årets Danske Hit, som denne gang har fået tilnavnet Orange Prisen, dog blive fundet på selve aftenen ved en SMS-afstemning.

Ved at lave en ny opstilling i Forum er det lykkedes at gøre plads til yderligere ca. 1000 publikummer, så der i alt ventes at være ca. 7.500 personer i salen. Det gør showet til den største nationale musikprisfest i Europa. De 6.500 billetter til dette års Music Awards var udsolgt mere end 14 dage før arrangementet.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA