x

Diplo: Nicki Minaj og Rihanna takkede nej til Lean On

Diplo: Nicki Minaj og Rihanna takkede nej til Lean On

Diplo, der er manden bag Major Lazor og MØs internationale signaturhit "Lean On" (og mange andre store landeplager de seneste knap 10 år), kaster et nyt lys på megahittet. I et interview med Time Magazine fortæller han, at han tilbød "Lean On" til både Nicki Minaj og Rihanna, før den røg retur til MØ, som var med til at skrive nummeret i første omgang.

Hvis ikke du kan forestille dig, hvordan sangen ville lyde med Minaj eller Rihanna i MØs sted, så forestil dig dette: en langsom reggae-udgave af selv samme nummer. Diplo afslører nemlig også i interviewet, at nummeret originalt var lavet som en langsom reggae. 

"Mig og MØ har skrevet mange sange sammen de sidste tre år. Jeg tror, at "Lean On" var en af de første, der havde en helt anden form - det var en reggae, en slags langsom reggae".

Diplo fortæller også, at det for ham ofte er sådan, at de store hits er længe om at kravle op ad hitlisten, hvilket for ham skete med blandt andet M.I.A.s "Paper Planes" og Sias "Elastic Heart". Der er altså håb endnu for et topplacing til MØ og Major Lazer, der fortsat smyger sig mod toppen.

Se hele interviewet, hvor Diplo også fortæller baggrundshistorierne for nogle af sine andre hits (Beyoncé, Madonna, M.I.A. med flere): 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA