x

Vind koncert med topnavne til dit gymnasium

Vind koncert med topnavne til dit gymnasium

Den 4. oktober er det store Røde Kors-indsamlingsdag. Igen i år kan gymnasieelever stille op med minimum 100 mand og være med i lodtrækningen om en koncert med Scarlet Pleasure og Patrick Dorgan.

I de sidste par år har Røde Kors involveret de danske gymnasieelever til den store indsamlingsdag. Sidste år var hovednavnet Nik og Jay, og indsamlingen slog alle rekorder med over 3.300 elever.

I år er hovednavnene poptrioen Scarlet Pleasure og soulsangeren Patrick Dorgan. Der vil blive trukket lod imellem de gymnasier, der stiller op med over 100 indsamlere, om hvem der skal have fornøjelsen af førstepræmien.

Men fortvivl ej, der er også en andenpræmie i form af en lodtrækning om en koncert med Lågsus fra P3 og venner, til de gymnasier, der stiller op med over 50 indsamlere.

I gennemsnit indsamler man med hver indsamlingsbøsse 1.000 kr., hvilket Røde Kors kan få meget ud af. 1.000 kr. kan give 28 børn mad i en måned og rent drikkevand til 37 mennesker i et år.

Røde Kors' generalsekretær Anders Ladekarl fortæller dette om indsamlingen: "Hvert år giver Røde Kort hjælp til 85 millioner mennesker verden over. Alene i Syrien uddeler vi madrationer til 500.000 civilie hver måned. Og vi skal blive ved med at hjælpe."

Så få fat på dine elever eller kammerater og hjælp Røde Kors og vind en koncert til dit gymnasium.

Tilmeldingen sker her

Se Video med Scarlet Pleasures "Heat" her:

Se video med Patrick Dorgans "Marilyn" her:

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA