x

Hør Julias Moons to nye singler

Hør Julias Moons to nye singler

Julias Moon har lavet to nye singler til vores sensommer: "AM" og "On the Run", der er udkommet i dag. 

Den meget travle duo har tænkt på deres lyttere og fans og kreeret to singler. Om "On the Run" fortæller de: "'On the Run' adskiller sig fra tidligere hits ved at være mere blottet for følelser. Teksten er meget konstrueret med fokus på funktionalitet frem for storytelling, hvilket gør den skudsikker. Sådan en tekst, man kunne forestille sig artister købe dyrt af en eller anden topprofessionel tekstforfatter eller co-writer. Du kan ikke fucke med den, men heller ikke trække en klar historie ud fra den. Vi brugte fire timer på at finde tre ord med tanke på, hvad der lød godt og rigtigt, var alt igennem og sluttede på 'be the one'. Det er en klubbet og absolut metafor for vores nyfundne stærkere selvbevidsthed og en opfordring til at hoppe med os på 'the ride'". 

Versionen, duo udgiver, er den tredje version, de arbejdede på. De forrige versioner var alt for fortænkte, og de ville gerne holde en simpel og ligetil hitfaktor, fortæller de.

Sangen har et helt fast beat og en nem tekst, som mange hurtigt vil kunne lære. Som drengene selv fortæller, er det et nummer lige til klubben, så mon ikke vi kommer til at danse til det i efteråret.

Om deres anden single "AM" fortæller duoen: "At vi er fucking flyvende og kompromisløse. Det er et testamente over, hvordan vi har det med os selv og det, vi har været igennem efter to fantastiske og hårde år in the business. Det er fremadskuende."

Denne sang er lidt af en modsætning til "On the Run". Her er der mere tale om en hiphop-popretning, og sangen er mere chill. Det er en sang, der er skrevet og produceret på tre dage, hvilket må siges at være lidt imponerende. Duoen havde ophobet en masse energi, som skulle ud, og den er så sluppet løs i dette nummer.

Julias Moon har haft deres op- og nedture gennem det sidste halve år. Først fik deres kæmpehits "Bay" og "Lipstick Lies" dobbelt platin på streaming og guld på download. Derefter valgte Nicolai Gabold at gå egen vej og dermed gjorde trioen til en duo. Det har dog ikke stoppet de to tilbageværende medlemmer, som blandt andet har spillet til Spot Festival, Tinderbox og Smukfest.

Duoen tager på efterårsturné, se hvor og hvornår her:

lørdag                2015-10-03       Bygningen        Vejle

torsdag              2015-10-08       Fermaten         Herning

fredag                2015-10-09       Rampelys         Silkeborg

lørdag                2015-10-10       Train                   Aarhus

onsdag              2015-10-14       KulisseLageret Horsens

torsdag              2015-10-15       Portalen            Greve

fredag                2015-10-16       Store Vega       København

lørdag                2015-10-17       Posten               Odense

torsdag              2015-10-22       Gimle                 Roskilde

fredag                2015-10-23       Tobakken         Esbjerg

lørdag                2015-10-24       Templet            Kgs. Lyngby

torsdag              2015-10-29       Generator        Ringkøbing

fredag                2015-10-30       Skive Theater Skive

lørdag                2015-10-31       Vershuset        Næstved


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA