x

Hør ny single fra The Rumour Said Fire-sanger

Hør ny single fra The Rumour Said Fire-sanger

Jesper Lidang, sangskriver og sanger i The Rumour Said Fire, har udgivet en ny single, "Honeydream", under navnet HÔN. Hør den her forneden.

"Honeydream" følger op på førstesinglen "Silent Lover", der udkom i juni. Den er på samme måde en sødmefuld popaffære, dog i et lidt mere rask tempo. 

HÔN er et pop-mashup; Jespers udforskning af det harmonisk, formfuldendte og det rå og kantede i en og samme musikalske bevægelse, der udfordrer poppens konventioner. Den 30. oktober udkommer debutalbummet, "White Lion", hvor også "Honeydream" er at finde på.

Albummet er skrevet over en to-årig periode, og sangskrivningen bliver båret af Lidangs mangeårige fascination af 80'ernes trommemaskiner og hiphop-beats. Alle sangene er indspillet og sunget af Jesper alene. Nis Bysted (Iceage, Cancer) har produceret og mixet HÔN sammen med Jesper.

Jesper Lidang var sidst aktuel med The Rumour Said Fire i 2012, hvor de udgav "Dead Ends". GAFFAs musikanmelder Pelle Sonne Lohmann kvitterede med fire stjerner under overskriften: "Jesper Lidang og kompagni tager skridtet fuldt ud på godt og kun lidt ondt."

Hør "Honeydream" her:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA