x

Ekstrabilletter i salg til udsolgt Tina Dickow-koncert

Ekstrabilletter i salg til udsolgt Tina Dickow-koncert

Aarhus Festuge melder 10.000 billetter udsolgt til det uofficielle åbningsarrangement på torsdag den 27. august med Tina Dickow i spidsen. Yderligere 2000 billetter er nu sat i salg til det spraglede Island-møder-Aarhus-lineup, der under ét har fået navnet Ned Fra Nord (eller for de garvede: Úr Norðri). Billetter kan købes her. GAFFA Guld / Platin-medlemmer kan købe billet med stor rabat her.

Tina Dickow står for den uofficielle åbning af Aarhus Festuge, hvor hun forener kunstnere fra begge sine to hjem, Aarhus og Island, i smuk symbiose. Koncerten foregår i Byparken, der er den fælles betegnelse for Rådhusparken og Musikhusparken på Frederiks Allé.

Vi talte med Aarhus-darlingen i sidste måned, hvor hun fortalte lidt om, hvad vi har at glæde os til:

"Jeg forsøger at lave en koncert, der hænger rigtig godt sammen, både musikalsk og som fortælling. Jeg har ikke tænkt mig at vise, at der findes AL slags musik på Island. For det gør der jo. Men jeg vil hellere male den stemning, jeg selv har omkring islandsk musik og islandsk natur. Det smukke og storslåede, det hemmelighedsfulde, det ekspressive." Læs hele interviewet og læs mere om gæsterne her. 

Læs programmet for aftenen i Byparken herunder: 

Kl. 17.30: Pladsen åbner

Kl. 19.00: Aarhus Jazz Orchestra feat. Michael Møller

Kl. 19.45: Pause

Kl. 20.30: Tina Dickow med aarhusianske og islandske venner

Kl. 22.30: Arrangementet slutter

Er du medlem af GAFFA Plus er der stadig mulighed for at købe billet med rabat

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA