x

Saint Rebel stopper og giver afskedskoncert

Saint Rebel stopper og giver afskedskoncert

Den danske hard rock-gruppe Saint Rebel stopper nu, hvor bandet kan fejre sit 10 års jubilæum. Gruppen har på de ti år blandt andet udgivet to selvfinansierede plader, haft to USA-turnéer og blev sidste år normineret for årets hard-rock-udgivelse til GAFFA Prisen for albummet "Saint Rebel" – en pris, som dog blev vundet af gruppen Solbrud.

Om valget om at stoppe siger Saint Rebel selv: "Forskellige prioriteter må respekteres internt i bandet. Dette betyder, at bandet ikke længere kan dedikere sig 110 procent til musikken og alle de ting, som følger med ved siden af. Vi stopper ikke pga. manglende venskab, da dette stadig er intakt, men vi må se i øjnene, at vores projekt kræver enten 100 procent fokus eller intet fokus overhovedet."

Det hele startede for præcis ti år siden på Paramount i Roskilde, hvor rock-kvintetten også vil markere sin afslutning med manér fredag den 2. oktober. Afskedskoncerten, der afholdes i samarbejde med Obscene, vil blive den københavnske gruppes næste og absolut sidste koncert.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA