x

Daft Punk lancerer nye actionfigurer

Daft Punk lancerer nye actionfigurer

Man skulle næsten tro, det efterhånden var henlagt til superhelte og mangategneserier at blive lavet som store actionfigurer, der kan pryde reolerne hjemme hos de respektive fans. Heldigvis har Daft Punk grundet deres famøse robotkostumer altid haft visse ligheder med futuristiske ikoner som Robocop, så det viser sig måske, at deres seneste tiltag på merchandisefronten ikke er helt skudt forbi.

Daft Punk er nemlig igang med at producere en række nye actionfigurer forestillende dem selv i deres outfits fra sidste års Grammy Awards, hvor de sammen med Pharrell Williams, Nile Rodgers og Stevie Wonder optrådte klædt i hvidt fra top til tå. Dukken bliver solgt af Medicom Toy i samarbejde med Daft Punks eget merchandiseselskab, Daft Lite.

De æstetisk gennemførte hvide dragter pryder figurerne, der i kraft af deres højde på 30 centimeter altså fylder det samme som en almindelig Action Man- eller Barbie-figur. Man må dog punge ud med lidt ekstra i forhold til en almindelig action-figur, da prisen ligger på 21.600 japanske yen, eller hvad der svarer til omkring 1150 danske kroner. Figurerne kan forudbestilles her.

Daft Punk består af de to franskmænd Thomas Bangalter og Guy-Manuel de Homem-Christo, der under dette navn har lavet musik siden 1993, og de har sidenhen udgivet adskillige studie- og livealbums. Senest udgav de "Random Access Memories" tilbage i 2013, der steg til tops på alverdens hitlister, stærkt hjulpet på vej af førstesinglen "Get Lucky", som blev et gigantisk hit, hvor Daft Punk samarbejdede med netop Pharrell Williams og Nile Rodgers. Samme år lancerede de for første gang sig selv som actionfigurer, dengang i en sort mundering.

Du kan se Daft Punks Grammy-optræden, der ligger til grund for de nye actionfigurer her:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA