x

Sjov Caroline Castell-sang om Kanye-sko

Sjov Caroline Castell-sang om Kanye-sko

Caroline Castell, der stod bag titelsangen til DR's populære julekalender "Tidsrejsen" fra 2014, har et skarptskåret budskab til de mange unge, der i sidste weekend skabte overskrifter i landets medier. 

Sangen kommer som respons på historierne om de mange unge, der tilbragte det meste af sidste uge på fortorvet uden for de få butikker i landet, hvor de eftertragtede Kanye West-sko Adidas Yeezy 350 Boost Pirate Black ville blive sat i salg om lørdagen. Allerede natten til tirsdag dukkede de første dedikerede Kanye-fans op med telt og sovepose. Skolebænken og tavlen blev skiftet ud med campingstole og butiksruder, så de 20 hurtigste kunne sikre sig et par af de 1600 kroner dyre sneakers designet af Kanye West.

Den prioritering forstod Caroline Castell altså ikke helt, hvorfor hun satte sig ned og filmede en lille sang dedikeret til de gæve gutter. Det er med et glimt i øjet, at sangerinden slutter sangen af med hilsnen:

"Jeg tror, I fortryder det, når I engang flytter hjemmefra. Kys kys"

I sangen synger Castell desuden om en helt særlig spise, som mange studerende på SU før eller siden må lære at elske. 

"Så gi'r I 1600 kroner, som jeg ku' bruge på makrel, på makrel. Ved du godt, hvor meget makrel man får for 1600 kroner?"

Vi får imidlertid ikke svaret på, hvor meget makrel, man faktisk kan få for 1600 kroner. Så for dem, der stadig sidder og bryder hjernen med det eviggyldige spørgsmål, har vi fattet lommeregneren og regnet det ud for jer. Du kan få 320 dåser makrel af den slags til fem kroner på tilbud i Netto. Det var så lidt. 

 

https://instagram.com/carolinecastellDenne sang er til alle jer, der har ligget i kø for at få fat i Kanyes nye sneakers

Posted by Caroline Castell on Sunday, 23 August 2015

Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA