x

Ny video: Drengestreger bliver til blodig alvor

Ny video: Drengestreger bliver til blodig alvor

"White Trash" er første single fra ONBCs debut-album "Crash, Burn & Cry", og den har nu fået en dyster billedside. Se den her forneden.

Drengeleg bliver til blodig alvor i musikvideoen, hvor vi også finder Tanja Forsberg Simonsen (Superheroes) og Camilla Florentz (Epo-555) siddende på en sofa i et ulmende David Lynchsk mørke.

"White Trash"-videoen er instrueret af Peder Pedersen, der for nyligt også skabte videoen til et andet Crunchy Frog band; D/troit. Pedersen kendes dog nok allermest for sine videoer til Aqua (blandt andet den ikoniske Barbie Girl), The Raveonettes, Psyched Up Janis, Ulige Numre.

Pedersen tager sangens temaer om opvækst og identitetsskabelse i et miljø, hvor den laveste fællesnævner og de nedrigste instinkter lurer under overfladen og sætter den ind i et forstadsmiljø.

Vi har alle oplevet disse varme sensommerdage, hvor man er midt i mellem at være barn og teenager. Hvor det med piger begynder at være lidt spændende. Hvor man dasker rundt med vennerne og måske roder sig ud i noget, som ens forældrene ikke behøver at vide noget om. Vi har alle en historie eller to, hvor man gik lidt over stregen, men det hele endte okay. I Pedersens video tager drengenes dag en grum og mørk drejning. Tilfældigheder: Et par flasker vin, stjålet fra en dames indkøbsnet. En kniv fundet i et gammelt skur. Kedsomhed. En leg der pludselig bliver alvor.

ONBC genopstod med debutalbummet "Crash, Burn & Cry" i maj. GAFFAs musikanmelder Rune Schlosser kvitterede med fire stjerner og skrev blandt andet: " Den kaster fokus på melodier og lyrik, der drager dig ind i en melankolsk og følelsesmæssig malstrøm, hvor vi faktisk momentvis når at føle, som det bliver beskrevet i The Railing: "You lean on to the railing and fall for a little while"."

Se den let uhyggelige "White Trash" her: 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA