x

Ny video: Hiphop-koryfæer danser med Macklemore & Ryan Lewis

Ny video: Hiphop-koryfæer danser med Macklemore & Ryan Lewis

Der er nyt fra Macklemore og Ryan Lewis. De har samlet hiphop-koryfæerne Grandmaster Caz, Kool Moe Dee og Melle Mel samt Foxy Shazam-sangeren Eric Nally på nummeret "Downtown". Se videoen her forneden.

I musikvideoen følger vi gruppen, som de danser gennem gaderne af Spokane, Washington. Er man basketball-interesseret, er det også muligt at fange et kort glimt af den pensionerede basketball-spiller Ken Griffey Jr. 

"Downtown" er instrueret af Lewis, Macklemore og Jason Koenig, mens det Seattle-baserede b-boy crew Massive Monkees har stået for koreografien. Det forventes, at duoen vil fremføre nummeret live i morgen aften (søndag den 30. august) til MTV Video Music Awards.

Tidligere på måneden udgav duoen også "Growin' Up (Sloane's Song)", hvorpå Ed Sheeran medvirkede. Sangen er rettet til Macklemores nyfødte datter og er en slags kærlighedsbrev, hvori han blandt andet fortæller, at livet handler om at tage chancer.

"Downtown" - og "Growin Up (Sloane's Song)" - følger op på Macklemore & Ryan Lewis' album "The Heist," som udkom i 2012 og indeholdt kæmpehittet "Thrift Shop". GAFFA takserede dengang rapper- og producerduoen til fire stjerner:

"Der er kælet for detaljerne, og både musikalsk/instrumentalt og vokal bliver der ved med at dukke små uventede detaljer op gennem de 15 tracks, som gør det interessant at lytte til. Flere gange."

Se "Downtown" her: 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA