x

Ny video: Tæt på Gottschalk

Ny video: Tæt på Gottschalk

Bag bandnavnet Gottschalk finder man den yderst talentfulde musiker og sangerinde, Maria Gottschalk og hendes fire mand store band. Den 6. november udkommer deres første fuldlængdealbum "Common Ground". Se musikvideoen til førstesinglen, "I See You Go", her forneden.

Gottschalk blev dannet i 2011, og i maj 2012 udgav de debut-ep'en "Let The Sun Shine On Me This Time", som blev vel modtaget af forskellige musikblogs herhjemme. 

På "Common Ground" har den 29-årige Maria Gottschalk skrevet et album af alternativ pop, som handler om at finde fælles fodfæste, holde balancen, sænke farten, leve nu og her, og ikke altid at ville tilstræbe sig noget nyt. Maria samlede inspiration til sangene på en længere rejse til Canada, hvor hun meget af tiden var overladt til sig selv og udsigten til bjergene.

Lyduniverset blander elektroniske synthesizers og beats med en kærlighed for 70'ernes autentiske singersongwriter-lyd og trækker på inspiration fra artister som Mariam The Believer, Blonde Redhead og Neil Young.

Pladen er vokset ud af et længere samarbejde med den danske producer Kasper Rasmussen (Folkeklubben, Penny Police, Annika Aakjær, Where Did Nora Go m.fl.), som også stod bag produktionerne af de tidligere anmelderroste ep'er "Let The Sun Shine On Me This Time" (2012) og "Heart Undercover" (2013).

Gottschalk har, igennem de sidste par år, turneret rundt i både Danmark og Tyskland. I 2014 optrådte hun på Spot Festival og har blandt andet virket som support for danske Lise Westzynthius og den New York-baserede sangerinde Emily Wells. Til efteråret kan man opleve Gottschalk live med sit band i København, Odense og Aarhus, hvor hun præsenterer sit nye album.

Se "I See You Go" her:

 

 


 

 

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA