x

Se Nicki Minaj svine Miley Cyrus til MTV-show

Se Nicki Minaj svine Miley Cyrus til MTV-show

I musikbranchen kan musikere og sangere nemt komme til at kommentere hinandens udtalelser. Til aftenens MTV Video Music Award-show i Los Angeles kom der en stikpille fra Nicki Minaj, efter at hun havde modtaget VMA-prisen for Bedste Hiphop Video med "Anaconda". Da hun skulle give mikrofonen videre til aftens værtinde Miley Cyrus, var ordet "kælling" involveret.

Efter at Nicki Minajs musikvideo "Anaconda" ikke blev nomineret til den lidt mere prestigefyldte pris Årets Musik Video, var rapperen helt sikker på, at det var hendes hudfarve og kropsstørrelses skyld. Hun udtalte tidligere på sommeren: "Hvis din musikvideo hylder meget slanke kvinder, så vil du blive nomineret til årets video. Jeg er ikke altid selvsikker. Bare træt. Sorte kvinder har stor indflydelse på popkulturen, men bliver sjældent belønnet for det." 

Ifølge musikmagasinet Rolling Stone var Miley Cyrus ikke helt enig i den udtalelse på Twitter og har derfor udtalt: "Hvis du vil gøre ting med et åbent hjerte og kommer med kærlighed, så vil du blive hørt, og jeg vil respektere din udtalelse. Men jeg respekterer ikke din udtalelse, på grund af den vrede den blev sagt med. Og det er ikke vrede som "Hey, jeg er frustreret over nogle ting, der er et stort problem." Du fik det til at handle om dig. Ikke fordi jeg vil lyde som en kælling, men det er ligesom om, du siger "Øv, jeg fik ikke min VMA."

Efter rapperen i nat modtog sin pris, skabte det en lettere trykket stemning, da hun forlod scenen efter at have sagt: "Og nu tilbage til den kælling, der havde så meget at fortælle til pressen." Værtinden tog det i en stiv arm og fortsatte showet på bedste vis ved at komme med en hurtig kommentar: "Nicki! Vi er alle i den samme industri. Vi laver alle sammen interviews og ved, hvordan de manipulerer alt. Congratu-fucking-lation." Men kameraet vendte hurtigt tilbage til Minaj, som tilsyneladende udtalte ordene "kælling" igen. 

Nicki Minaj havde dog glemt at se ordentligt på listen, inden hendes hudfarve blev nævnt. Kendrick Lamar, Beyoncé og Bruno Mars var også nomineret til prisen.

Se optrinnet herunder: 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA