x

Taylor Swift tager til Afrika i ny musikvideo

Taylor Swift tager til Afrika i ny musikvideo

Inden MTVs store show i nat udgav Taylor Swift sin musikvideo til sin femte single fra albummet "1989", "Wildest Dreams". Sangen har nu fået en musikvideo, som tager os tilbage til det gamle Hollywood og "Mit Afrika."

Billboard beskriver sangerindens udseende som skuespilleren Elizabeth Taylors, hvilket ikke er tilfældigt, da musikvideoen er dateret til at være skudt i 1950, hvor skuespilleren havde sin guldalder. Taylor Swift spiller en skuespiller, og i videoen står hun over for en rigtig skuespiller, Scott Eastwood.

Selve historien i videoen er hjerteskærende, da den skal fortælle om to skuespillere, der bliver forelskede under optagelserne til en film, som foregår i Afrika. Når de ikke filmer, er de to skuespillere sammen, men Swift kommer i tanke om, at det slutter på et tidspunkt, hvilket udløser et skænderi under en optagelse.

Da de kommer hjem og skal til premieren, står den mandlige skuespiller med sin forlovede, og Taylor Swift bliver tydeligt bedrøvet over den konstatering, at han og hende aldrig kommer til at være sammen.

Sangen er en pop-ballade med et tungt beat, som lettes af klaver og violiner. Videoen er med til at få sangen op på et højere musikalsk niveau, da billederne underbygger hele den følelse, som sangerinden vil opnå – at han skal huske hende, også selvom det kun er i hans vildeste fantasi.

Sangerinden vandt fire VMAs priser i nat, se her hvilke 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA