Nyhed

Justin Bieber i tårer over comeback-optræden til VMA

Efter en højtflyvende optræden brød Bieber ud i glædestårer

Årets MTV VMA Awards, der udspillede sig i Los Angeles i nat dansk tid, har været en rutsjebanetur for mange af de involverede kunstnere, herunder også Justin Bieber. 

Justin Bieber gjorde sit længe ventede comeback på VMA-scenen med en fænomenal optræden, der efterlod ham forpustet og følelsesladet, og publikum ekstatisk og i stående bifald.

Bieber spillede sine to seneste singler, den nyligt udgivne "What Do You Mean?" og Jack Ü-samarbejdet "Where Are Ü Now". Sidstnævnte sendte popikonet på en svævetur hen over publikum, og det var en - i begge sine betydninger - lettet Justin Bieber, der landede igen og tydeligt kneb en tåre, mens nummeret spillede mod enden. Se klippet herunder.


Justin Bieber har de seneste år trukket flere overskrifter for sine teenage-fadæser end for sine musikalske udspil, og det er fem år siden, at Bieber på toppen af sin karriere sidst optrådte til VMA. Nu er der angiveligt et fjerde studiealbum på vej, et album, der markerer den 21-årige sangers retur til popscenen og et skift i hans musikalske identitet. Albummet kommer blandt andet til at indeholde singlen "What Do You Mean?," der udkom i fredags. Albummet, der endnu mangler af få sin titel, udsendes ifølge Billboard den 13. november i år. 

Bieber var ikke den eneste, der havde følelserne ude på tøjet denne aften. Nicki Minaj langede ud efter Miley Cyrus og forsonede sig med Taylor Swift, som tilgav Kanye West, der lovede en lysere fremtid for vores børn og annoncerede sit præsidentkandidatur i 2020. Se aftenens vindere her.


ANNONCE