x

Simon Kvamm springer ud som koncertarrangør i Thy

Simon Kvamm springer ud som koncertarrangør i Thy

Når årets KIA Cold Hawaii PWA World Cup traditionen tro løber af stablen i Klitmøller sidst i september, er det med et musikprogram, der er en mindre festival værdig. Cuppen, der strækker sig over seks dage, byder de sidste tre dage på live-optrædener fra De Eneste To, Saybia og DJ Pelle Peter fra P3. 

Simon Kvamm, der for nylig selv flyttede til Klitmøller sammen med sin familie, har slået sig sammen med foreningen Friends Of Cold Hawaii og eventmanden Morten Manaa (til højre på billedet) om at give årets Windsurf-mesterskaber et program, der også kan bryste sig af landskendte kunstnere. Kvamm vil selv agerere vært under festlighederne. 

Saybia spiller torsdag den 17. klokken 21, De Eneste To spiller fredag den 18. klokken 21, og lørdag den 19. spiller DJ Pelle Peter op til fest fra klokken 21.30. 

Om sin beslutning om at flytte til byen og medvirke i årets program udtaler Simon Kvamm: 

"Vi vil gerne prøve at gå imod den strømning, der ellers er fra udkant til storby. Vi vil gerne prøve at leve i et mindre samfund, hvor man måske i højere grad føler sig som en del af noget større."

Lørdag vises filmen "Standing On Water" om den lokale surferstjerne Casper Steinfath, som Simon Kvamm efterfølgende vil interviewe sammen med andre medvirkende fra filmen. 

Billetter sættes i salg lige her fra tirsdag 1. september kl. 08.00 og kan også købes i butikkerne Westwind og N151 i Klitmøller. Der sælges et meget begrænset antal billetter.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA