x

Britney er tilbage

Britney er tilbage

Der havde floreret rygter om, at Britney Spears skulle optræde på House Of Blues i Los Angeles under navnet The M+M's, og de rygter viste sig i går at være sande.

Popstjernen, der de seneste mange måder primært har været i pressens søgelys på grund af problemerne i hendes privatliv, gik i følge NME på scenen sammen med nogle korsangere og lagde ud med "...Baby One More Time" som det første af fem numre.

Det var Britneys første liveoptræden i tre år, og hendes eneste kommentar fra scenen var at takke folk for at være mødt op.

Noget kunne altså tyde på, at Britney er ved at komme tilbage fra sin nedtur, og skal man tro forskellige meldinger, der blandt andet kommer fra sangerindens officielle webside, har hun indspillet materiale med folk som T-Pain, Sean Garrett, Scott Storch, Patrick J. Que Smith, Jonathan Rotem, Dr. Luke, Nate "Danja" Hills, Keri Hilson, Taio Cruz, Danny .S., Ne-Yo og Pharrell.

Så der er da rigeligt med folk involveret i produktionen af Britneys femte album, der forventes at ligge klar til efteråret.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA