x

Slayer smider ny sang på gaden – lyt her

Slayer smider ny sang på gaden – lyt her

Fredag den 11. september, desværre ikke den 13., udgiver Slayer deres 11. studiealbum "Repentless", der er bandets første album siden 2009 og det første siden 2013, hvor guitarist og stifter af bandet Jeff Hanneman døde af en leversygdom. Nu har Slayer udgivet singlen "Cast the First Stone", der kan streames online og downloades gratis via Adult Swim Singles, skriver Rolling Stone Magazine.

Nummeret starter ud med en tung, doom-lignende guitar, inden det bevæger sig over i mere klassisk Slayer med alt, hvad der hører til i et klassisk thrash metal-nummer, hvor forsanger Tom Araya synger om hævn, krigsråb og djævle, som spyr ild. Om sangen har guitarist Kerry King tidligere fortalt Rolling Stone, at inspirationen til nummeret er fundet i Athen, hvor han filosoferede over de mange kampe og slag, der her har fundet sted gennem tiderne.

Tidligere har Slayer udgivet tre singler fra det kommende album "Repentless" - "Implode", "When the Stillness Comes" og titelnummeret -, så for bandets mange fans er der rig mulighed for at danne sig et indtryk af, hvad der kan forventes af pladen. Ifølge nogle af de folk, der har hørt "Repentless", så kan man forvente et sonisk overfald af lynhurtig og "heavy som bare fanden" musik med klassiske Slayer-tematikker på lyriksiden.

Lyt til det nye nummer "Cast the First Stone" på Soundcloud her:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA