x

Video: Se de norske hitmagere Nico & Vinz fucke op

Video: Se de norske hitmagere Nico & Vinz fucke op

Den norsk/afrikanske duo Nico & Winz, der havde sit internationale gennembrud i 2013 med hitsinglen "Am I Wrong", er på banen med en ny single med hjælp fra den amerikanske rapper Kid Ink og sangerinden Bebe Rexha. Som de to 23-årige gutter har for vane, er der også denne gang gjort meget ud af den tilhørende musikvideo, hvor der er skruet helt op for selvironien. 

Videoen tager os på rundtur i et hus, hvor der bliver holdt fest, og hvor man støder på omtrent samlige festrelaterede bommerter, man overhovedet kan komme i tanke om. Hvis man skulle blive i tvivl om sangens morale, så bekræfter omkvædet det for os; "That's how you know you fucked up". 

Nico & Vinz er på en opadgående rutsjebanetur, der senest har bragt dem til Los Angeles, hvor de har boet i cirka halvandet år for at arbejde på deres voksende internationale karriere. Debutalbummet "Black Star Elephant" udkom for et år siden og indeholdt et fængende miks af skandinavisk pop og afrikanske beats. Du kan læse GAFFAs anmeldelse af albummet her.

Konceptet for nummeret trækker tankerne over på lignende videoer, der har storhittet de seneste fem års tid. For eksempel "Last Friday Night" af Katy Perry og kompagni, hvor musik, tekst og video i høj grad er kædet sammen og en del af en "helhedsoplevelse". Også temaerne for begge sange ligger tæt op ad hinanden. Se hvordan Katy Perry klarede sit house party lige her. 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA