x

P6 Beat Rocker offentliggør første navn

P6 Beat Rocker offentliggør første navn

The Raveonettes er første navn på programmet til årets P6 Beat Rocker Koncerthuset, der finder sted i DR Koncerthuset den 5. december.

Den danske drømmerock-duo består af danske Sharin Foo og Sune Rose Wagner og er blevet flittigt repræsenteret på P6 Beat gennem deres over 10 år lange karriere. Om denne booking fortæller P6-vært Carsten Holm: 

"Af de mange danske navne, vi dyrker på kanalen, står The Raveonettes som både originale og skarpe. Sharin Foo og Sune Rose Wagners parløb i støj og sangperler er en fryd - både på plade og live. Derfor er publikum sikret en af de mest solide oplevelser, når vi præsenterer dem til P6 Beat Rocker Koncerthuset."

The Raveonettes udsendte surprise-albummet "Pe'ahi" i juli sidste år, og det blev som altid modtaget med åbne arme og rosende ord af GAFFAs anmelder. Læs anmeldelsen her.

Billetter til arrangementet kan købes fra i morgen lige her. Sidste år blev der hurtigt udsolgt, så vi anbefaler, at man skaffer sig billet i god tid. Aftenen kan også følges hjemme fra sofaen på dr.dk, DR3 og selvfølgelig på P6 Beat. 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA