x

Danske rock'n'rollere markerer sig på ugens hitliste

Danske rock'n'rollere markerer sig på ugens hitliste

Go Go Berlin løber med titlen som ugens højst placerede nyhed på den danske albumhitliste. Albummet "Electric Lives", der udkom for små to uger siden, stryger ind på en flot sjetteplads, hvilket må være ganske fortjent, hvis man spørger GAFFAs anmelder, der gav albummet seks stjerner. Her konkurrerer rockerne med fem navne, der fortsat ligger solidt på de pladser, de har siddet på gennem flere uger – og i Ed Sheerans tilfælde hele 62 uger.

Lukas Graham ligger fortsat på førstepladsen for 11. uge i træk, efterfulgt af Ed Sheeran, Jason Derulo, Emil Stabil og Major Lazor i nævnte rækkefølge, og ingen af dem har tilsyneladende ikke i sinde at lade sig rokke ud af stedet. 

På trackhitlisten er det fortsat Gilli Feat. Mellemfingamuzik med "C'est La Vie", der troner på førstepladsen. Zara Larssons "Lush Life" har byttet plads med The Weeknds "Can't Feel My Face" siden sidste uge, så Larsson nu har andenpladsen og The Weeknd tredjepladsen. Det bliver spændende at se, om The Weeknds episke optræden under weekendens MTV VMA Awardshow kan sende ham endnu højere på hitlisten – se den herunder.

I USA er Major Lazer featuring MØ og DJ Snake i øvrigt gået ned på en femteplads på Hot 100-singlehitlisten med "Lean On", efter at nummeret i de to sidste uger har ligget på en fjerdeplads, deres hidtil bedste placering.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA