x

Lær guitarteknik af leadguitarist fra Volbeat

Lær guitarteknik af leadguitarist fra Volbeat

Danmarks største guitar- og bass-messe, Copenhagen Guitar & Bass Show, fejrer i år sit 10 års jubilæum, når dørene åbner den 3.-4. oktober i Østerbrohuset.

I løbet af messen vil forskellige guitarister og bassister fra verden over komme og spille – og nu kan den 2-dages messe løfte sløres for, at selveste Rob Caggiano, leadguitaristen fra Volbeat, kommer og hylder de evigt populære strenginstrumenter.

Caggiano vil lørdag og søndag den 3. og 4. oktober, begge dage klokken 12.30, spille en såkaldt "clinic" – en intim liveoptræden, hvor publikum kommer helt tæt på, hører hans guitarspil og får et indblik og kendskab til hans teknikker på guitaren.

Rob Caggiano er født i 1976 i Bronx, New York. Før han i februar 2013 blevet medlem af Volbeat som leadguitarist, var Rob Caggiano i en årrække guitarist i Anthrax og blandt andet med på den store "The Big Four-turné" i 2010/11 med Megadeth, Slayer, Anthrax og Metallica. Da Caggiano mødte Volbeat i 2012-13, var det i første omgang som bandets albumproducer, men allerede 14 dage inde i processen spurgte Volbeat Rob, om han ikke også ville med i bandet. Kemien var god, og sådan blev det. Ud over guitar mestrer Caggiano også bas, keyboard, percussion, trommer og vokal.

På programmet til Copenhagen Guitar & Bass Show findes også navne som Billy Cross, Finn og Torsten Olafsson og tungmetalbandet Raunchy. Foruden at opleve diverse koncerter er der rig mulighed for at se, prøve og købe alt inden for guitarer og bas.

Billetter til arrangementet kan købes gennem Billetto her.

Se Volbeat spille live fra Paramount Teater, Seattle hvor Rob Caggiano viser, hvad han dur til:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA