x

Legendariske Black Sabbath stiller metalskoene

Legendariske Black Sabbath stiller metalskoene

Det legendariske metalband, Black Sabbath har officielt annonceret afskedsturné "The End" i 2016. Bandet har været i gang i næsten 50 år, og nu ser det ud til, at enden er nået.

Efter 19 studiealbum, utallige turnéer, priser og ikke mindst deres kæmpe indflydelse på metalmusikken vil Ozzy Osbourne, Tony Iommi og Geezer Butler blive savnet. Gruppen startede op i Aston, Birmingham, England tilbage i 1968. De var revolutionerende indenfor genren og har derfor sat deres præg på nutidens metalmusik. 

Om det er den originale trommeslager Bill Ward, der vil sætte sig bag trommesættet, vides ikke. Stridighederne mellem trommeslageren og Osbourne ser nemlig ud til at fortsætte. På deres seneste album "13" fra 2013 var det trommeslageren Tommy Clufetos fra Ozzy Osbournes band, der spillede numrene.

Ozzy Osbourne har i efteråret 2014 fortalt musikmagasinet Metal Hammer om en sidste udgivelse sammen med bandets afskedsturné.

Bandet fortæller, at koncerterne bliver de ultimative shows nogensinde, og de vil overgå alle de tidligere shows. Turnéen vil starte i Nordamerika og komme forbi Australien og New Zealand. Der er endnu ikke annoceret nogle datoer i Europa, men der vil komme flere datoer, skriver Rolling Stone.

 Læs GAFFAs anmeldelse af albummet "13" her

Se bandets afskedstrailer:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA