x

Lyt til Stine Bramsen hylde kvindekroppen

Lyt til Stine Bramsen hylde kvindekroppen

Stine Bramsen arbejder på højtryk på sin solokarriere. Hun udgav sin første solo-ep i april måned, og nu går vi og venter på albummet. Mens vi venter har Bramsen netop udgivet singlen "Woman".

Sangen hylder kvindekroppen, som den ser ud og ikke, som den burde se ud. Det er meget oppe i tiden med kropsidealer, og dette går sangerinden imod og fortæller, hvordan kvinder skal holde fast i deres individualitet og bare være den kvinde, de er.

"Woman" er en bombastisk sang, hvor trommerne understøtter de sungne budskaber, som bliver meget tydeligt udtalt. Sangen er samtidig lidt legesyg med tamburin, klap, hihat-slag osv og spækket med Stines Bramsens energi.

Ep'en "Stine Bramsen" introducerede os til hendes genrer, som er bredt ud over r&b og soul, med pop som et silketøjklæde hen over sig. Hun har i sin solokarriere fået mere kant og attitude, hvilket ikke har skadet hende, tværtimod. Pop-prinsessen er nu blevet en popdronning, der nok skal vise os, hvordan det skal gøres.

Bramsen er på nuværende tidspunkt aktuel i TV2s Toppen Af Poppen, hvor hun hver søndag leverer nye fortolkninger af andre danske musikere.

Lyt til singlen "Woman" her:  


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA